ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Image
Aveng, Σχολή μηχανικών αεροσκαφών, ταμπέλα

Σπούδασε δίπλα στους
καλύτερους στις κορυφαίες
εγκαταστάσεις μας

Το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο μηχανικών αεροσκαφών στη Β. Ελλάδα

Η AVENG είναι η μοναδική πιστοποιημένη σχολή μηχανικών αεροσκαφών στη Βόρεια Ελλάδα (πιστοποιητικό Άδειας: E.L. 147.0020) και επίσημο διεθνές εξεταστικό κέντρο. Τα πτυχία της εκδίδονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως μέσω της EASA (European Union Aviation Safety Agency) της οποίας είναι μέλος. Η AVENG έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη μεσογειακή πόλη με έντονη ζωή, τέσσερα μεγάλα πανεπιστήμια και πολύ καλό επίπεδο διαβίωσης.

Image
training_facility

Ο άνθρωπος πίσω από την AVENG

"Το πάθος μου για τα αεροπλάνα και τη μηχανική με οδήγησε να φτιάξω την AVENG. Στόχος μου είναι ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία για να μπορεί η σχολή να εφοδιάζει με απαραίτητο προσωπικό μία βιομηχανία που συνεχώς εξελίσσεται. Και εμείς συνεχώς εξελισσόμαστε, παρακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες, τους νέους νόμους και κανονισμούς με στόχο όλο και καλύτερους επαγγελματίες, όλο και πιο ασφαλή ταξίδια για τα αεροπλάνα και τους επιβάτες τους".
 

Νικόλαος Σκεπαστιανός,
CEO - Head of Training
BEng in Aeronautical Engineering
Queen Mary University of London
PART 66-B1.1 Aircraft Engineer
Commercial Pilot

Image
Nikos Skepastianos

Έμπειροι καθηγητές από το χώρο της αεροναυπηγικής

Όλοι οι καθηγητές της AVENG είναι άριστα καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους. Ανάμεσά τους είναι τρεις μηχανικοί αεροσκαφών με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας εργασίας και διδασκαλίας της επιστήμης τους, δύο διδάκτορες στη Μηχανική και τα Μαθηματικά και άλλοι καθηγητές με μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας, μεταπτυχιακές σπουδές και άριστες γνώσεις ξένων γλωσσών. 

Image
Aveng_teachers

Φοίτησε στις καλύτερες εγκαταστάσεις της ΝΑ Ευρώπης

Όλα τα μαθήματα της AVENG, θεωρητικά και πρακτικά, γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης σε ένα πολύ ιδιαίτερο, "αεροπορικό" περιβάλλον σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης διδασκαλίας και λειτουργικά και αισθητικά.

Image
Χόρος μαθημάτων μηχανικών αεροσκαφών, aveng