ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Image
Τουρμπίνα - έλικα, αεροσκάφους

Το μοναδικό πιστοποιημένο
εξεταστικό κέντρο της Β. Ελλάδας
με τακτικές εξετάσεις

ΔΗΛΩΣTΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στις εξετάσεις πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Εξετάσεις με την αξιοπιστία της AVENG

Η AVENG αποτελεί αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο για όλες τις εξετάσεις και τις πιστοποιήσεις που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της καριέρας του ένας μηχανικός αεροσκαφών. Με περισσότερες ημερομηνίες εξετάσεων μέσα στο χρόνο, προσφέρουμε ευελιξία και επιλογές σε όσους επιθυμούν να εξεταστούν, ακόμα και αν δεν έχουν φοιτήσει στη σχολή μας.

Image
Τουρμπίνα-έλικας αεροπλάνου

Τακτικές ημερομηνίες εξετάσεων

Η AVENG είναι η μοναδική σχολή μηχανικών αεροσκαφών στη Βόρεια Ελλάδα που προσφέρει τακτικά εξετάσεις κάθε τρεις μήνες, τέσσερις φορές το χρόνο, γιατί αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των απόφοιτων να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους και των έμπειρων επαγγελματιών μηχανικών αεροσκαφών να εξελιχθούν. Οι εξετάσεις γίνονται ηλεκτρονικά με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών εκτός από τα modules 07Α, 09Α και 10 στα οποία απαιτείται συμπληρωματικά γραπτή ανάπτυξη θέματος.
 

 

 

Image
exams

Εύκολη διαδικασία εγγραφής στις εξετάσεις

Συμπληρώστε τη φόρμα και επιλέξτε τα μαθήματα στα οποία θέλετε να εξεταστείτε. Ακολουθείστε τη διαδικασία κατάθεσης των εξέταστρων και μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε όλες τις πληροφορίες για ώρα προσέλευσης και διάρκεια εξετάσεων, απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί, ημερομηνία ανακοίνωσης αποτελεσμάτων και πιστοποίησης συμμετοχής.

Image
train

Ενισχυτική διδασκαλία για καλύτερα αποτελέσματα

Η AVENG προσφέρει ενισχυτική διδασκαλία (tutorials) σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του και να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις του, ακόμα και αν δεν σπουδάζει στη σχολή μας. Τα μαθήματα προσφέρονται για όλα τα modules του Part - 66. Παράλληλα, προσφέρουμε και μαθήματα αγγλικών, καθώς όλα τα μαθήματα της AVENG είναι στα αγγλικά, την διεθνή γλώσσα της αεροπορίας. Τα μαθήματα αγγλικών περιλαμβάνουν και μαθήματα ορολογίας της αεροπορίας.

Image
part-66