Ημερίδα Επαγγελματικής Κατάρτισης- Κολλέγιο Ανατόλια

03/05/2023

Την Τετάρτη 03 Μαΐου 2023, η AVENG συμμετείχε στην Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης - Career Day που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Κολλέγιο Ανατόλια.
Με σκοπό να εμπλουτίσει τη δεξαμενή γνώσεων των μαθητών ως προς την επαγγελματική τους κατάρτιση και να παρέχει την σωστή πληροφόρηση, εκπρόσωποι της Aveng ενημέρωσαν τους μαθητές Λυκείου του κολλεγίου για το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο επάγγελμα, αυτό του μηχανικού αεροσκαφών.
Συζήτησαν μαζί τους για τις τεράστιες ανάγκες της πολιτικής αεροπορίας σε τεχνικό προσωπικό, τις εξαιρετικές προοπτικές του επαγγέλματος και, για το πως, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να μεταβούν από τη διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα του κολλεγίου στη διεθνή οικογένεια της πολιτικής αεροπορίας. Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά στους αυριανούς επαγγελματίες.
Ευχαριστούμε θερμά το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ένα ξεχωριστό ίδρυμα με ιστορία 130 ετών για την εξαιρετική οργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ τo Τμήμα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την ευκαιρία και ιδιαίτερα την κα. Μαρία Ακριτίδου για την θαυμάσια φιλοξενία.

Anatolia College